Wil je meer leren over PMA? 

PMA blijft een mooie manier om anderen te ondersteunen in hun proces naar het begrijpen van hun gedrag, patronen, overtuigingen en het is vooral mooi om hier verandering in teweeg te kunnen brengen.

 

Hieronder vind je een lijst met verschillende mogelijkheden om bij te leren.

 

Heb je graag dat ik een lezing kom geven aan jouw organisatie of school?

Bel me even op en dan bekijk ik samen naar de mogelijkheden.


PMA IMPACT TRAINING

Deze PMA-training is bedoeld voor iedereen die zich bewust wil worden over de mogelijkheden van het brein en hoe je dat potentieel bij jezelf en anderen kan gaan gebruiken.

De training is erop gericht om  kennis te maken met de
PMA-methode zodat je dit in gesprekken toe kunt passen en zo jezelf en anderen beter leert begrijpen.

 


PMA GESPREKKEN TRAINING

Deze PMA-training is bedoeld voor iedereen die als professional dagelijks gesprekken voert met cliënten, klanten en collega's.

De training is erop gericht om professionals uitgebreid kennis te laten maken met de PMA-vraagtechniek zodat zij dit in gesprekken toe kunnen passen en zo zichzelf en anderen beter leren begrijpen.

Het betreft een praktische verdieping op de PMA Impact training met theorie en veel praktijk gerelateerde oefeningen, onder begeleiding van een ervaren PMA-seniorcoach. 

 


PMA PROFESSIONALS OPLEIDING

De PMA-Practitioner opleiding is voor professionals die één op één werken met cliënten en tot de kern willen komen, de oorzaak, van gedrag en geestelijke en lichamelijke klachten.